La seva compra
Encara no ha seleccionat cap article.
TOTAL: 0,00 � Realitzar comanda
La compra mnima es de 25,00 / 40,00 (Barcelons)

Comandes per telfon:
629 707 712

Sobre Can Jordana

Des de fa molts anys, els productes de l'horta i la flor de CAN JORDANA gaudeixen de gran reconeixement arreu com a gnere de primera qualitat.

Ara podr gaudir de la verdura i la fruita a casa seva sense haver-se de moure.

De fet ara ja fa uns 10 anys que vaig comenar amb Internet, el fet de poder portar la verdura fresca, acabada de collir (en tans sols poques hores) i  servir-la a domicili es un privilegi. S, dic privilegi perqu avui en dia, en alguns llocs venen unes verdures que tenen ms dies de cmara que de sol... i evidentment aix es nota.

Quan vaig comenar, molts companys del mateix ram em deien que aquest projecte fracassaria... que era una prdua de temps... potser s, per jo confiava amb la idea que tenia: que millor que poder menjar unes mongetes acabades de collir, o uns enciams ben tendres, o carxofes, o a l'estiu uns bons pebrots i carbassons per fer una bona sanfaina (com les d'abans), i mica en mica les comandes anaven a ms, i el "boca-orella" funcionava, carai si funcionava!

A dia d'avui, molts paradistes de mercats ja tenen la idea de poder vendre per internet, alguns ja ho fan, i aix m'agrada, no per que vaig ser dels primers, si no per que sabia que la meva idea era bona.

Aquests son els resultats: ms de 90000 comandes servides, convidat a frums per presentar la meva web com a eina de treball ( Olot, Baix Llobregat,Solsona..)  publicacions en el dossier econmic de Catalunya, entrevistes a TV3, l'Avui, Cadena Ser, RNE , etc. Per segueixo pensant, que el millor premi com a pags es quan fem la collita de qualsevol verdura, aquesta estar a la vostra taula al mateix dia, perqu un producte ben triat es qualitat i la meva qualitat es la frescor.

Copyright © 2002-2018 Can Jordana. Informaci general
Disseny web: P�ginas Web Para Pymes / Infograf.