La seva compra
Encara no ha seleccionat cap article.
TOTAL: 0,00 � Realitzar comanda
La compra mínima es de 25,00€ / 40,00€ (Barcelonés)

Comandes per telèfon:
629 707 712

Informació legal

Per donar compliment amb l'establert a la Llei 34/2003, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web.

Aquesta web es propietat de:

jordi corbalan brunet
NIF 38809627 Wc/ Itàlia, Mercat Masnou Centre
08320 El Masnou (Barcelona)
Espanya

Tel. 685082210
Correu Electrònic canjordana@canjordana.com
 

Us de les dades

Si només vista la nostre web:
Mentre dura la visita a la nostra web, s'utilitzen diferents mecanismes per identificar-lo durant la seva visita, amb la finalitat de presentar les pàgines en l'idioma que destiji, poder afegir un article a la compra i altres funcions per l'ús i navegació de la web.

Aquesta identificació no l'identifica personalment, sinó com un usuari genèric mitjançant un codi aleatori. No recullim ni guardem cap dada que pogués associar el seu nom o bé altres dades amb la visita o les pàgines que vegi durant la mateixa.

Addicionalment, recollim dades com l'hora de la seva visita; comptem les pàgines i els arxius que visita (no associem la seva visita amb aquestes pàgines); enregistrem la adreça electrònica (IP) des de la qual ens ha visitat, i si ha vingut a aquesta web des d'un enllaç d'un altra pàgina, enregistrem l'adreça de la pàgina referent.

Recollim aquestes dades per identificar els punts forts i febles de la nostra web, per tal de poder corregir posibles errors a les pàgines i en general poder millorar l'experiència dels nostres clients.

Si feu una comanda a la nostra web:
Queden enregistrades les dades que vosté ens facilita (nom, cognoms, adreça, població, telèfon, correu electrònic) a fi i efecte de poder fer el lliurament de la seva comanda. De la mateixa manera que també enregistrem les dades de la compra i l'horari que ens ha indicat per al lliurament.

Aquesta informació s'envia per correu electrònic al propietari d'aquesta pàgina web i a vosté en forma de rebut.

Si s'inscriu com a client:
Queden enregistrades les dades que vosté ens ha proporcionat (nom, cognoms, adreça, població, telèfon, correu electrònic i contrasenya) a fi i efecte de facilitar-li les properes comandes.

Les dades personals i de comandes són d'ús exclusiu del propietari d'aquesta pàgina web i no es comparteixen amb tercers. No utilitzarem aquestes dades per a cap altre fi, incloent-hi l'enviament de correu electrònic no sol.licitat ("Spam"), que no estigui relacionat directament amb el lliurament de les seves comandes d'aquest establiment.

Si desitja modificar o esborrar les dades personals:
Si desitja modificar o bé esborrar les dades personals que hagi enviat a aquesta pàgina web, posi's en contacte amb el propietari de la web o bé enviï un missatge de correu electrònic a canjordana@canjordana.com.

Copyright © 2002-2018 Can Jordana. Informació general
Disseny web: P�ginas Web Para Pymes / Infograf.